Last ned vår nye katalog

Side på side med smarte løsninger!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning? Last ned vår katalog via linken nedenfor og finn enda flere inspirerende kjøkkenserier, løsninger og muligheter!

Det smarte kjøkkenet

‹ Til oversikt

For noen er kjøkkenet stedet hvor magi skapes på lav varme, mens det for andre er stedet for å fylle magen før man løper videre. Uansett hva du ønsker av kjøkkenet ditt kan Epoq levere det.

Moderne kvalitet og design
Epoq er moderne kjøkken av høy kvalitet til lav pris. Vi går ikke på kompromiss med verken materialer eller løsninger, men tilbyr kun de beste kvaliteter og design. Mulighetene er mange – drømmene dine er langt fra umulige!

Universale hvite- og brunevarer
Gjennom våre samarbeidspartnere åpner det seg et hav av muligheter for ditt nye kjøkkens utforming og innhold. Ingen har større utvalg av hvite- og brunevarer enn Elkjøp. Et epoq-kjøkken består av universalstørrelser for hvite- og brunevarer. Du kan altså velge akkurat hvilket merke eller modell du ønsker til ditt nye kjøkken, og skulle du bli lei av for eksempel komfyren er det helt problemfritt å bytte den ut med en ny modell, om du skulle ønske det.

Multimediakjøkkenet
Mange valgmuligheter gjelder også for andre og mer sofistikerte løsninger. Mange ser i dag på Frokost-TV mens havregrøten inntas, og de fleste bruker et nettbrett som guide når de lager mat. Hva er vel da mer naturlig enn en dokkingstasjon integrert i benkeplaten? Eller hva med en helautomatisk kaffemaskin som er en del av kjøkkeninnredningen? Med Epoq er løsningene du ønsker deg tilgjengelige. Vårt samarbeid med Elkjøp gir deg tilgang på et vell av TV-er, DAB-radioer, nettbrett, kaffemaskiner og så videre. Mulighetene er så godt som uendelige. Det kaller vi «Det smarte kjøkkenet!»