Last ned vår nye katalog

Side på side med smarte løsninger!

Ønsker du mer inspirasjon eller veiledning? Last ned vår katalog via linken nedenfor og finn enda flere inspirerende kjøkkenserier, løsninger og muligheter!

25 års funksjonsgaranti!

‹ Til oversikt

Du vil kose deg med ditt Epoq-kjøkken i mange, mange år. Det kan vi garantere. Vi har nemlig testet alle delene grundig og vet at de tåler i hvert fall 25 år.

Garantert kvalitet
Du kan være trygg på at selv om prisen er lav, er kvaliteten på Epoq kjøkken høy. Vi samarbeider med noen av Europas og Skandinavias ledende leverandører, og alle våre kjøkken er testet og godkjent i henhold til den europeiske standardnormen.

Funksjonsgaranti
Epoq gir 25 års funksjonsgaranti på alle kjøkken. Det betyr at du får 25 års garanti på skuffefunksjoner, hengsler, skap stammer, dekksider og sokkel. For øvrige produkter gjelder fem års reklamasjonsrett i henhold til Forbrukerrådets anbefalinger.

Skuffsider og hengsler
Det er på de bevegelige delene slitasjen på et kjøkken som regel er størst. Vi har testet at våre hengsler tåler åpning og lukking 80 000 ganger med en ekstra tyngde på 4 kg hengende i skapet, som tilsvarer normal daglig bruk i 25 år. Derfor får du 25 års garanti på alle Epoqs skuffesider og hengsler.

Vektgaranti skuffer
Alle Epoq kjøkkenskuffer er laget for å kunne tåle en belastning på opptil 40 kg. I tester er skuffene åpnet og lukket 60 000 ganger med 40 kg jevnt fordelt i skuffen. Dette tilsvarer normal daglig bruk i 25 år. Våre skuffer på 120 cm bredde tåler opp til 60 kg.

Garanti hvitevarer
Vi gir 2 års garanti og har 5 års reklamasjonsrett på alle våre hvitevarer.

Hvitevarer garantert merkevare
Kjøper du kjøkken hos oss, kan du være sikker på at du får hvitevarer fra kjente merkevarer.